

Meeting Adjourns

######

HFSA Annual Scientific Meeting 2022 Preliminary Schedule

September 30 - October 3, 2022 | National Harbor | Washington, DC

FRIDAY SEPTEMBEF						
1:00 PM 5:00 PM	90	Pre-Meeting Workshops				
6:00 PM 7:30 PM	90	Opening Reception – EXHIBIT HALL				
			EXHIBIT HALL - ePOSTER HUB	EXHIBIT HALL - POSTER THEATER		
Exhibit Hall		EXHIBIT HALL - INDUSTRY THEATER 1 EXHIBIT HALL - INDUSTRY THEATER 2	Poster Viewing Session 1	Moderated Poster Session 1		
7:30 PM 9:00 PM	90	Satellites and Contemporary Forums				
CATURDAY	- D 4					
SATURDAY OCTOBE						
6:45 AM 7:45 AM	60	Contemporary Forum				
7:45 AM 8:00 AM	15	Break (15 min Transition Time)				
8:00 AM 9:15 AM	75	Satellites and Contemporary Forums				
9:15 AM 9:30 AM	15	Break (15 min Transition Time)				
9:30 AM 10:15 AM		Opening Remarks / President's Address / Awards				
10:15 AM 11:30 AM	75	PLENARY SESSION I - Innovation in Heart Failure				
11:30 AM 11:35 AM	5	Break (5 min Transition Time & If Plenary Runs Long)				
11:35 AM 1:35 PM	120	UNCH BREAK – Exhibit Hall				
		EVIUDIT HALL INDUCTOV THEATED	EVIJIRIT HALL «DOCTED HUD	EVIUDIT HALL POSTED THEATED		
Exhibit Hall		EXHIBIT HALL - INDUSTRY THEATER EXHIBIT HALL - INDUSTRY THEATER 2	EXHIBIT HALL - ePOSTER HUB Poster Viewing Session 2	EXHIBIT HALL POSTER THEATER Moderated Poster Session 2		
			Poster viewing Session 2	Moderated Poster Session 2		
1:35 PM 1:45 PM	10	Break (10 min Transition Time)				
1:45 PM 3:00 PM	75	Sessions			WORKSHOP 1	
0.00 PM 0.45 PM					90 minutes	
3:00 PM 3:15 PM	15	Break (15 min Transition Time)				
3:15 PM 4:15 PM	60	Sessions				
4:15 PM 4:30 PM	15	Break (15 min Transition Time)				
4:30 PM 5:30 PM	60	Speed Mentoring				
5:30 PM 7:00 PM	90	Poster Reception – EXHIBIT HALL				
Exhibit Hall		EXHIBIT HALL - INDUSTRY THEATER 1 EXHIBIT HALL - INDUSTRY THEATER 2	EXHIBIT HALL - ePOSTER HUB	EXHIBIT HALL - POSTER THEATER		
Exmorerrati		THE THE THEATER TEXTIBIT TIALE INDUSTRY THEATER 2	Poster Viewing Session 3	Moderated Poster Session 3		
7:00 PM 8:30 PM	90	Satellites and Contemporary Forums				
SUNDAY OCTOBER	2 20	22				
·		Satellites and Contemporary Forums				
7:45 AM 8:00 AM		Break (15 min Transition Time)				
8:00 AM 9:30 AM	90	PLENARY SESSION II - Late Breaking Clinical Trials				
9:30 AM 9:45 AM	15	Break (15 min Transition Time)				
0.45 0.45 0.45	CO	Socione			WORKSHOP 2	
9:45 AM 10:45 AM	60	DESSIONS			75 minutes	
10:45 AM 11:00 AM	15	Break (15 min Transition Time)				
11:00 AM 12:00 PM	60	Sessions				
12:00 PM 2:00 PM	120	Lunch Break – Exhibit Hall				
12.00 FM 2.00 FM	120	EXHIBIT HALL - INDUSTRY THEATER				
Exhibit Hall		EXHIBIT HALL - INDUSTRY THEATER 2	EXHIBIT HALL - ePOSTER HUB	EXHIBIT HALL POSTER THEATER		
2 ////2/01/01/		(1:15 - 2:15 PM)	Poster Viewing Session 4	Moderated Poster Session 4		
2:00 PM 2:15 PM	15	Break (15 min Transition Time)		•		
					MUDKCHUD 3	
2:15 PM 3:45 PM	90	Global Heart Failure Session Sessions			WORKSHOP 3 90 minutes	
					JO IIIIIIULES	
3:45 PM 4:00 PM	15	Break (15 min Transition Time)				
4.00 5::				SESSION 27		
4:00 PM 5:15 PM	75	Sessions		Excellence in Translational Science		
				(Note: Science in Xenotransplant		
F.1F DM	1.5	Progle (15 min Transition Time)		& Tom Force Lecture)		
5:15 PM 5:30 PM	15	Break (15 min Transition Time)		90 minutes		
5:30 PM 7:00 PM	90	Satellites and Contemporary Forum				
7:00 PM 8:00 PM	60	President's Reception				
8:00 PM 9:00 PM	60	JCF Reception				
MONDAY OCTOBER						
6:45 AM 7:45 AM	60	Satellites and Contemporary Forum				
7:45 AM 8:00 AM	15	Break (15 min Transition Time)				
8:00 AM 9:30 AM	90	PLENARY SESSION III - Potomac A/B - Xenotransplant				
		Break (15 min Transition Time)				
9:45 AM 10:45 AM	60	Sessions			WORKSHOP 4	
10:45 AM 11:00 AM	15	Break (15 min Transition Time)			75 minutes	
11:00 AM 12:00 PM	UU	The Great Debute				

As of 5/4/22 - Subject to change